Skip to content

Despre Majorat De Vis

Majorat De Vis Despre Noi Adrian Pasare

De ce noi?

Pentru ca facem totul mai simplu pentru tine.

Avand o vasta experienta in domeniul organizarii de evenimente, stim ca fiecare petrecere trebuie sa fie unica, astfel ne incurajam clientii sa aiba concepte personalizate, si, la randul nostru infuzam evenimentele lor cu stil si imaginatie.

Fiind o agentie full service, dispunem de toate elementele necesare pentru a planui si organiza evenimentele acoperind si cele mai mici detalii, cum ar fi design-ul invitatiilor, plating-ul platourilor cu mancare, aranjamentul salonului si asa mai departe. Mai mult, putem oferi magicieni, VJ, flair bartenders, band-uri, hostess, tot ce e nevoie ca aniversarea sa fie un mare hit.

Cine suntem?

O echipă căreia îi place să creeze.

MAJORAT DE VIS este acea divizie a WISHMAKERS TEAM care se ocupă cu organizarea de majorate și petreceri private. Le punem la dispoziție sărbătoriților toate elementele necesare pentru a avea o petrecere de neuitat. Echipa noastra este pregatitata pentru a intampina si satisfice si cele mai exigente gusturi si cerinte, obiectivul nostru fiind sa ajungem sa depasim asteptarile clientilor.

Impresionam prin devotamentul fata de clienti si ne dorim sa ne facem cat mai multi prieteni. Credem in zambete si fericire, de aceea echipa MAJORAT DE VIS are ca scop sa declanseze distractie si buna dispozitie.”

Pasare Adrian

signature 1
majorat de vis despre noi teamwork